Οι Πατρινοί φίλοι της Λίβερπουλ τιμούν τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

0

Στις 30 Μαρτίου ένα σπουδαίο γεγονός λαμβάνει χώρα στην πόλη της Πάτρας. Οι Πατρινοί φίλοι της Liverpool F.C. θα τιμήσουν τον σπουδαίο αθλητικογράφο Χρήστο Σωτηρακόπουλο για την προσφορά του στην δημοσιογραφία αλλά και φυσικά για την γνωστή του αγάπη για την ομάδα της Liverpool.

Η εκδήλωση θα γίνει στο ποδοσφαιρικό τους… σπίτι,  στο Diverso Cafe (πλ.Γεωργίου 25Α) στις 7 το απόγευμα και  έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις όχι μόνο για την σπουδαιότητα του τιμώμενου προσώπου αλλά και γιατί η ομάδα των φίλων της Liverpool έχει ταράξει τα αθλητικά νερά της πόλης. Η απίστευτη ενέργεια που βγάζουν στα ματς της αγαπημένης τους ομάδας, το ήθος και η συμπεριφορά τους που ξεφεύγει από τη γνωστή Ελληνική πραγματικότητα και το πλήθος των κοινωνικών προσφορών σε ομάδες και συλλόγους της Πάτρας  που έχουν πραγματική ανάγκη  (Μέριμνα, Κιβωτός της Αγάπης κ.α.) έχει ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στην εκδήλωση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού μας η εκδήλωση αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου, μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων της τοπικής κοινωνίας αλλά και γνωστών δημοσιογράφων της πρωτεύουσας.

Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση είναι πυρετώδης και όλοι μιλάνε για μια εκδήλωση γιορτή προς τον άνθρωπο Σωτηρακόπουλο και παράλληλα μια  επίδειξη για το πως πρέπει να λειτουργούν ιδανικά οι αθλητικές λέσχες στην χώρα μας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια.

Share.