Τα 10 μεγαλύτερα λάθη σε υπερπαραγωγές που δεν έχετε προσέξει ποτέ!

0
Συχνά παρακολουθούμε μεγάλες ταινίες, με διάσημους πρωταγωνιστές και απρόσμενες ανατροπές. Ως εκ τούτου, δεν έχουμε πατατηρήσει προφανή λάθη που συνήθως είναι πολύ αστεία, ακόμα και γελοία! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια επιλογή από τέτοια λάθη  ταινιών που είμαστε σίγουροι πως δεν έχτε παρατηρήσετε με την πρώτη ματιά.
Κοιτάξτε αυτή τη λίστα και να απολαύστε την!
1. Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού
ten.mistakes.movies.b

Αυτή η φανταστική ταινία της Disney δεν ξέφυγε από τον κανόνα. Ο Captain Jack Sparrow νσ φοράει φουλάρι Adidas. Από την άλλη πλευρά, μην αποκλείεται πως μπορεί να είναι και σκόπιμο. Μετά από όλα αυτά, κανείς δεν ακύρωσε τη διαφήμιση από τα δημοφιλή εμπορικά σήματα στις ταινίες. Δεν έχει σημασία τι είναι, αλλά να  μιλάμε γι ‘αυτό!
2. Το Lord Of The Rings Trilogy
ten.mistakes.movies.ca
Αυτό το όμορφο ξανθό ξωτικό Legolas ποτέ δεν έχει χάσει ένα στόχο με το τόξο του. Αλλά τα μέλη του πληρώματος ταινίας προφανώς έχασαν!  Όπως μπορείτε να δείτε, στο πρώτο μέρος του The Lord of the Rings Trilogy ο Legolas έχει μπλε μάτια, που μαυρίζουν λίγες στιγμές αργότερα...
3. Commando
ten.mistakes.movies.d
Όπως μπορείτε να δείτε το λάθος σε αυτή την κλασική ταινία είναι η αυτο-επισκευή Porsche. Μετά από μεγάλο μπαμ η κίτρινη Porsche έχει εντελώς καταστραφή στην αριστερή πλευρά, αλλά ο Arnold… την  οδηγεί μακριά σαν να μην έχει πάθει τίποτα και ως δια μαγείας στις επόμενες σκηνές το βύθισμα εξαφανίζεται!
4.Troy
ten.mistakes.movies.e
Ένα από τα πιο διάσημα λάθη στην ιστορία του κινηματογράφου που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της Τροίας. Όμορφος σαν  θεός, δυνατός και με την αυτοπεποίθηση του Αχιλλέα, έτοιμος για δόξα και  μάχες… και πάνω από το κεφάλι του ένα αεροπλάνο. Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για ψεύτικο. Στην τελική version της ταινίας δεν θα δείτε κανένο αεροπλάνο πάνω από το κεφάλι του Μπραντ Πιτ. Μπορείτε να ελέγξετε.
 5. Django Unchained
ten.mistakes.movies.l
Όλοι  αγαπήσαμε τον πρωταγωνιστή του Quentin Tarantino του. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι η ταινία δράσης έχει οριστεί στο 1858, και τα γυαλιά που φοριούνται από τον Django δεν έχουν εισαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το 1929!
6. Μονομάχος
ten.mistakes.movies.f
Αυτό είναι ένα από τα πιο κωμικά λάθη στην ιστορία του κινηματογράφου! Δεν είναι μυστικό ότι Gladiator είναι ένα ιστορικό δράμα που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία. Αλλά στην σκηνή μετ την  Μάχη της Καρχηδόνας,  παρασκήνιο, πίσω από τον κεντρικό χαρακτήρα, έχουμε παρατηρήσει έναν κύλινδρο αερίου. Χαχαχα!
7. Εξολοθρευτής 3: Άνοδος των μηχανών
ten.mistakes.movies.g
Όταν ο John και η Catherine είναι στο υπόστεγο στο διάδρομο, μπορούμε να δούμε ότι το αεροπλάνο αλλάζει περιοδικά αριθμό. Στην αρχή ήταν N3035C, από N3973F.
8. Braveheart
ten.mistakes.movies.h
Φυσικά, αυτό το σφάλμα δεν μπορεί να παρατηρηθεί με την πρώτη ματιά. Αλλά όταν άρχισε η μάχη, μπορούμε να δούμε σε αργή κίνηση ένα λευκό βαν πίσψ από την ομάδα  των ιππέων! Μια μικρή αναντιστοιχία των χρονικών πλαισίων δε νομίζετε;
9. Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν
ten.mistakes.movies.i
Πιθανώς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων να έχει σπάσει ένα ζευγάρι αγγείων, και ως εκ τούτου να μην το πρόσεξαν. Εμείς όμως το προσέξαμε!!!
10. Titanic
ten.mistakes.movies.k
Η ταινία,  καταφέρνει να σε κρατήσει την ένταση καθ ‘όλη τη διάρκειά της! Το πρώτο πράγμα που δεν έχετε παρατηρήσει είναι ότι το σήμα ομορφιά πηδά ξαφνικά στην άλλη πλευρά του προσώπου της, έτσι η ελίτσα άλλαξε πλευρό! Μερικές λεπτομέρειες είναι τόσο εύκολα παραβλέπονται…νομίζετε! Γι αυτό διαβάζετε τα άρθρα μας!
Share.